Пікнік для чернігівчан з укропом і Геннадієм Корбаном

527 червня на зеленій галявині біля Палацу одружень по вул. Пушкіна, 15, на території «Міста майбутнього», жителів Чернігова знову радували кулінарними витворами.

6
Для збільшення натисніть на фото

Нагадаємо, на минулих вихідних кандидат в народні депутати України від 205 виборчого округу Геннадій Корбан разом з командою професійних кухарів приготував для жителів нашого мальовничого міста смачну національну страву − український червоний борщ. Ну а на цих вихідних Геннадій Олегович вирішив трохи урізноманітнити гастрономічне меню і взяв участь у приготуванні ста літрів наваристої юшки з червоної риби, з якою жителі Чернігова впоралися дуже швидко, так як приготована страва припала до смаку абсолютно всім, а тим більше дітям. Ще б пак, адже, що може бути прекрасніше смачного обіду, приготовленого на багатті на свіжому повітрі. Тим більше, що готував його сам кандидат у депутати, який вирішив зварити юшку, бо ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна.

1− Я люблю юшку, це одна з моїх улюблених страв. На жаль, у мене немає достатньої кількості вільного часу, щоб присвячувати подібному відпочинку, їздити на риболовлю, насолоджуватися природою і готувати юшку на багатті, тому роблю я це вкрай рідко. Дуже здорово, що сьогодні мені й жителям цього прекрасного міста вдалося організувати такий чудовий пікнік на відкритому повітрі. В Європі прийнято так відпочивати, коли люди збираються разом і влаштовують пікніки на зеленій траві, часом навіть в самому центрі міста. Однак наші бюрократи, які вже зрослися зі своїми кабінетними кріслами, завжди внесуть свою ложку дьогтю у величезну бочку з медом. Тому хочу ще раз звернутися до тих, хто ще турбується за траву на галявині: друзі, запевняю вас, на наступний рік ви побачите на цьому місці газон, який буде в кілька разів кращий і симпатичніший, ніж був до цього. Приходьте до «Міста майбутнього», відпочивайте тут, насолоджуйтеся природою і музикою. Чим більше буде у цьому місці людей, тим більше тут вируватиме життя, краса та здоров'я, − резюмував Геннадій Корбан.

2Варто відзначити, що поки дорослі займалися приготуванням наваристої юшки, професійні аніматори розважали дітвору різними цікавими конкурсами. Перетягування канату, битва мішками, догонялки і багато інші конкурси не давали дітлахам нудьгувати. Ну а після обіду всіх юних і дорослих гостей «Міста майбутнього» чекав сюрприз − безкоштовне морозиво.

4

7

3

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?